Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

19 June 2017 By Egbert Ausems Leave a Comment

Taboulé met gegrilde halloumi, tomaat & komkommer – week 19 juni t/m 25 juni

Frisse en lichte maaltijden bij Plat du Jour deze week!

  • Groentensoep met basilicum & parmezaan (€ 4,50 – 500ml)
  • Taboulé met gegrilde halloumi (schapenkaas), tomaat, komkommer…(€ 11,00) 
  • Côtelettes d’agneau au romarin et tian (€ 12,50) – Lamscoteletjes & courgettes-tomaten ovenschotel uit de Provence
  • Lasagne met spinazie, béchamel en ham (€ 11,00)

Bon appétit!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week, Homepage

« Gevulde aubergine uit de oven – week 12 juni t/m 18 juni
Quiches met broccoli, paprika & parmezaan – week 26-6-2017 t/m 2-7-2017 »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer