Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

11 July 2017 By Egbert Ausems Leave a Comment

Ravioloni rucola & parmezaan – week 10 juli t/m 16 juli

Deze week bij Plat du Jour:

  • Bisque aux écrevisses d’eau douce (vissoep met rivierkreeftjes) – (€ 5,00)
  • Ravioloni rucola & parmezaan, knoflook en olijfolie (€ 10,00)
  • Côtelettes et gratin de salsifis (schouderkarbonade met schorseneren uit de oven) (€ 11,50)
  • Salade de légumes grillés et mozzarelle (maaltijdsalade met gegrilde groenten & mozzarella) (€ 11,00)

Bon appétit!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Bouchées à la Reine – week 4 juli t/m 9 juli
Emincé de volaille à la courgette & spätzele – week 17 juli t/m 23 juli »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer