Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

22 January 2017 By Egbert Ausems Leave a Comment

Émincé de boeuf & sauce poivre vert – week 23 t/m 29 januari

  • Old school tomatensoep met groenten en gehaktballetjes (€ 4,50)

 

  • Tajine met kip, geconfijte citroenen, olijven en couscous (€ 11,00)

 

  • Émincé de boeuf sauce poivre vert (€ 11,00) emince de boeuf sauce poivre

 runderstoofvlees met lichte pepersaus & rozemarijn aardappel

 

  • Penne met courgettes en huisgemaakte pesto (€ 10,00)
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Fleischkiechle & spaetzle – week 2 januari t/m 8 januari
Crème de poivrons – week 30 januari t/m 5 februari »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer