Plat du Jour Maastricht

Kookt voor u

  • Catering
  • Deze week
  • Egbert Ausems
  • Contact
  • Blog
  • Talen & vertalen

19 January 2020 By Egbert Ausems Leave a Comment

Baeckeoffe

De suggesties voor deze week:

  • De pinda-kippensoep met verse spinazie (€ 4,50 – 500 ml) – verassend lekker!
  • De Baeckeoffe, ofwel een specialiteit uit de Elzas met onder ander zachtgegaarde runderpoulet, aardappel, wortel & prei (€ 12,50)
  • La Tartiflette aux légumes grillés, een aardappel ovenschotel met krokante groenten en Reblochon-kaas (€12,50)
  • Le chausson aux pommes, de Franse variatie op een appelflapje (€ 2,75)

Wilt u bestellen of heeft u andere wensen, neem dan gerust contact met mij op!

info@platdujourmaastricht.nl

06-53104442

* (wegens een storing op de website kunt u geen gebruik maken van de reactie-formulier. Neem rechtstreeks contact op via mail of telefoon)

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Filed Under: blogs, Deze week

« Gehaktballen van Kunima
Camembert frit et poelee d’epinards »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iedere week menu suggesties in uw mailbox?

Egbert Ausems - info@platdujourmaastricht.nl - 06 5310 4442 

KvK 65214528 - BTW NL002318774B75

Rabobank NL78RABO0138188440 - Algemene Voorwaarden - Cookies

Copyright © 2025 · Divine theme by Restored 316

WebsiteCoach

Deze site gebruikt cookies.OkLiever nietLees meer